vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Behalve een bestuur hebben we vrijwilligers die de schoonmaak verzorgen en vrijwilligers die bardiensten doen. Boko heeft geen betaalde krachten. Het zijn dus deze vrijwilligers die er voor zorgen dat u als biljarter of denksporter uw sport kunt beoefenen in een mooie, veilige en schone omgeving.

De schoonmaak

schoonmaak

En die schone omgeving wordt momenteel door drie vrijwilligers verzorgd. Sofie, Annie en Wim doen dat ’s morgensvroeg met grote inzet en enthousiasme. Ze zijn met recht trots op het dagelijkse resultaat. Hoewel het voor de geregelde bezoeker een gewone zaak is, zijn de complimenten van bezoekende verenigingen altijd fijn voor hun om te horen!

De bar

bar

De barvrijwilligers ( Janny, Tonny, Sofie, Charell, Joke, Rita en Ingrid ) verzorgen de bezoekers met koffie, thee en al wat dies meer zij. Ze komen een halfuurtje voor aanvang alvast de lichten aandoen, de vaatwasser aanzetten en de boel klaar te zetten. En alvast wat gezelligheid in de bar te brengen door een muziekje op te zetten of een sportzender op tv. Vaak laten ze de eerste vroege vogels al binnen. Het ene dagdeel is wat drukker dan het andere en waar nodig staan er twee vrijwilligers samen. Dat hun inzet erg gewaardeerd wordt blijkt vaak uit de blijken van waardering die ze vaak ontvangen met b.v. sinterklaas, kerst of de paas. Op hun beurt waarderen de vrijwilligers dat heel erg. Waardering is de brandstof van hun motor.

Het bestuur

bestuur

En een vrijwilligersorganisatie kan uiteraard niet zonder bestuur. Vijf vrijwilligers ( Theo, Marijke, Frank, Martin en Peter ) vormen dit bestuur en zij vergaderen twee per jaar om de grote lijnen uit te zetten. Martin en Peter treden op als beheerders en zorgen voor ondersteuning van de overige vrijwilligers, verzorgen de inkoop en de contacten met leveranciers, onderhouds- en reparatiebedrijven en alle overige contacten. ( energieleveranciers s.v.p. niet meer bellen! )

Tot slot….

Mocht er voor u als bezoeker er soms iets niet helemaal naar uw zin gaan. Hou dan altijd in gedachten dat degene waar u zich dan aan stoort zijn of haar vrije tijd opoffert om er voor te zorgen dat u uw sport kan bedrijven. Heel gek, maar vrijwilligers zijn ook maar mensen. En als u echt denkt het beter te kunnen, stuur dan even een berichtje naar een van de beheerders. of laat hieronder een berichtje achter. We zijn u daar erg dankbaar voor.