CORONA CHECK in ons centrum !!!!

Er zijn ongetwijfeld veel vragen bij u opgekomen over het Corona check beleid binnen de sport en horeca branche. Er zijn veel verschillende interpretaties van de aangekondigde regels omdat er ook weer uitzonderingen zijn op deze regels en dat verschilt per locatie.

Hierbij het beleid wat Boko gaat voeren na 25 september;

Voor sportkantines in het algemeen geldt dat als het horecagedeelte gescheiden is van de ruimte waar de sport wordt beoefend dat dan een coronacheck niet wordt vereist bij betreden van het horecagedeelte. Voor het horecagedeelte wordt dan vereist dat deze een afhaalfunctie heeft en er dan in deze ruimte zittend geen eten of drinken mag worden genuttigd.

Onze bar is gescheiden van de 5 speelzalen. In de reeds geldende werkwijze komt geen verandering. U kunt uw consumptie bestellen en afrekenen in de bar en meenemen naar de zaal. Grotere bestellingen gaan via een in te leveren bar bon, waarna deze naar de speelzaal wordt gebracht en daar op het afzetpunt wordt neergezet. Betaling geschiedt naderhand.

Voor  het beoefenen van de binnensporten is vanuit de overheid geen coronacheck vereist.

Ons centrum is zo ingericht dat wij voldoen aan de eisen die gelden voor een situatie waarbij een corona check niet aan de orde is.

Voor de rest geldt:

Basisregels blijven belangrijk
Blijf de basisregels volgen. Ook als u een prik heeft gehad. 
Was uw handen.
Houd 1,5 meter afstand. 
Blijf thuis bij klachten en laat u testen.