Zaalverhuur

Verhuur accomodatie

"Als non-profit vrijwilligersorganisatie is één van onze doelstellingen het beschikbaar stellen van speelaccommodatie aan verenigingen voor een betaalbare prijs."

Hiervoor heeft de stichting de beschikking over vijf zalen. Een biljartzaal met vier tafels en twee biljartzalen met twee tafels en een zaal met 16 tafels en een zaal met 9 tafels. Deze twee zalen zijn van elkaar gescheiden door een geluiddichte vouwwand en kunnen worden samengevoegd tot één grote zaal.

De zalen zijn geschikt voor allerhande doeleinden. Momenteel zijn ze in gebruik voor schaken, mahjong, bridge, klaverjassen, een vocalgroup, bordspellen en de buurtbingo. Andere, vergelijkbare, activiteiten zijn ook welkom. Van halma tot sjoelbakken!

De biljartzalen worden verhuurd per tafel. Minimaal twee in een kleine zaal en minimaal drie in de grote zaal. De huur bedraagt € 200,00 per biljart per jaar.

De denksportzalen worden per dagdeel, zijnde een middag of avond, verhuurd. Voor zowel het biljarten als de overige activiteiten zijn de dagdelen alsvolgt ingedeeld:

De middag van 12.30 - 17.00 uur

De avond van 19.00 - 23.30 uur

 

Beschikbaarheid en tarieven (denksport-)zalen

Zie voor beschikbaarheid het menu Zaalbezetting

 

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurcontract van een jaar met een opzegtermijn van een maand. De zalen zijn het gehele jaar beschikbaar, behalve op de officiële feestdagen, voor verenigingen en clubs. Onder verenigingen verstaan we alle activiteiten die georganiseerd worden door vrijwilligers die zelfstandig draaien. De club of vereniging verdient geen geld aan de activiteit.

Tarieven per 1-1-2017 *
zaal 2   per los dagdeel   per jaarcontract
middag           25,00        660,00
avond           25,00        660,00
zaal 3   per los dagdeel   per jaarcontract
middag           45,00       1.320,00
avond           45,00       1.320,00

 

Andere dan sportverenigingen zoals bv verenigingen van eigenaren of externe organisatoren van seminars of cursussen vallen in een ander tarief te weten:

 

middag of avond losse verhuur
zaal 2 per dagdeel
 €     60,00
zaal 3  per dagdeel 
 €     120,00

Vis niet achter het net. Wacht niet te lang.

Nadere info en kennismaking: 06 - 5311 7726

* prijzen onder voorbehoud

Let op: Wij willen u er nog even op wijzen dat de bar en/of zaalruimtes NIET worden verhuurd voor feesten en partijen. Hiervoor moeten wij u doorverwijzen naar de reguliere horeca.